fbpx

INFORMATION MED ANLEDNING AV COVID-19

Den 18/12 2020 meddelade regeringen tillsammans med Folkhälsomyndigheten att de allmänna råden nu skärps ytterligare och att man begränsar allmänna sammankomster till 8 personer. Vi kommer att vidta ytterligare åtgärder utöver det vi redan gör idag.

Eftersom vi har fått väldigt mycket frågor kring detta har vi nu samlat en del av dessa frågor som vi tänker besvara, för att på så sätt få en klarhet i vad som gäller för padelhallen. Här kommer en kort sammanfattning. För dig som vill läsa mer så utvecklar vi svaren nedan.

Sammanfattning

  • Ultimate Padel kommer att vara öppet som vanligt mellan 06.00 – 00:00.

  • Samtliga tävlingar och turneringar under 2020 har avbokats eller ombokats för att undvika stora folksamlingar på samma gång i hallen

  • Vi fortsätter vårt arbete med att skapa en trygg och säker miljö. Handsprit och tvål finns tillgängligt. Vi rekommenderar alla att tvätta sina händer vid ankomst till hallen. Stanna hemma om du känner dig det minsta hängig eller sjuk.

  • Samtliga aktiviteter, såsom frukost- och lunchpadel är satta på paus och återupptas när nya allmänna råd tillåter.

  • Juniorkurser och kurser kommer att fortsätta enligt plan, med max 4 personer i varje grupp.

Vi kommer att hålla padelhallen öppen som vanligt mellan 06.00-00:00

Restriktionerna och föreskrifterna gäller allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. För att en sammankomst ska räknas som allmän krävs att den anordnas för allmänheten eller att allmänheten har tillträde till den. Vi kommer därför att stänga dörren framöver, vilket kräver att du har bokat en speltid eller aktivitet via MATCHi för att komma in i padelhallen. Åtkomst till dörren finns via en kod som du får i din bokningsbekräftelse.

Hur vi arbetar för en säker miljö

För oss är det viktigt att vi alla tillsammans hjälper till att ta ansvar för att bromsa smittspridningen. Redan innan de skärpta allmänna råden kom, arbetade vi för att ha en så säker anläggning som möjligt. Till exempel har vi sedan start valt att dela upp hallen på heltimme respektive halvtimme för att minska köbildningar och stora samlingar vid byten.

Utöver detta finns handsprit tillgängligt på flertalet ställen runt om i hallen. Plats för att tvätta händerna med tvål finns även det. Vi rekommenderar att alla som kommer till hallen inleder med att tvätta sina händer med tvål och handsprit. Undvik även att göra high fives och dylikt på banan. En racket five fungerar precis lika bra! 

Samtliga hyrracket spritas av både innan och efter uthyrning. Vi städar toaletter och hall dagligen för att alltid ha en ren miljö. Utöver dessa åtgärder spritar vi även av kortterminalen, boll- och dryckesautomaterna samt uppvärmningsmaskinerna.

Tävlingar, aktiviteter och Kurser

Vi har valt pausa/omboka samtliga planerade turneringar efter den 24/11. Detta för att undvika de stora samlingar som uppstår mellan matcherna. När dessa turneringar blir av är ännu inte fastställt. Vi kommer att avvakta och fortsatt följa råden som kommer från FHM.

Samtliga bokade aktiviteter som sker innan den 24/11 kommer att genomföras enligt plan. Det är viktigt att man visar respekt mot övriga deltagare och direkt avbokar vid minsta symptom. Vidare kommer vi att ta ställning till huruvida en fortsättning av frukost- & lunchpadel blir aktuellt. Om beslut tas att minimera antalet deltagare på dessa aktiviteter eller pausa dessa aktiviteter kommer vi att utöka antalet privatlektioner för dig som önskar att spela med instruktör.

Samtliga kurser kommer att fortsätta enligt plan med hänsyn till antalet deltagare som får samlas i grupp.

Dessa nya regler och förhållningssätt gäller tills nya direktiv kommer från regeringen eller FHM. Vi står redo att agera snabbt vid nya direktiv. Du kan själv följa senaste nytt direkt från svenska myndigheter via krisinformation.se.

Vi hoppas att detta ger lite mer klarhet i vad som händer framöver för vår padelhall. Vid fortsatta frågor är ni alltid välkomna att ringa till vår reception som är bemannad mellan 06:30-22:30. Telefonnumret dit är 0790501501 och vi svarar alltid så fort vi kan.

Stort tack för all fin feedback. vi kommer att fortsätta arbeta mot vår vision om att skapa den ultimata padelupplevelsen och vi hoppas att ni vill vara med på den resan!

Ta hand om er! // Teamet på Ultimate Padel

Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )