fbpx
Menu Close

FAQ

FAQ - Vanliga frågor

Vi får in många frågor till oss från alla er härliga spelare! För att göra det lätt för er att få svaren utan att behöva vänta på oss har vi samlat de vanligaste frågorna här i en FAQ. Frågorna kommer ständigt att uppdateras, ni kommer med andra ord alltid ha de mest aktuella svaren tillgängliga här!

Var kommer Ultimate Padel att ligga?

Just nu är den exakta adressen konfidentiell. Det vi kan säga är att vi kommer att ligga i norra Stockholm. Exakt adress kommer att publiceras så snart som möjligt!

När öppnar ni?

Planen är att öppna under sensommaren 2020. Exakt datum kommer att presenteras ju närmare vi kommer öppning.

Kommer ni ha en spelarverksamhet?

Ja. Vi kommer satsa stort på vår Ultimate Academy, där vi dels vill få in ungdomar och barn att testa på padel och skapa möjligheter för dem att utvecklas, få träna och tävla runtom i Sverige och Europa.

Dessutom kommer vi satsa mycket på att ha välutbildade tränare från alla världens hörn som kommer hjälpa även er seniorer att utveckla ert padelspel. Träningar, kurser och utbildningar kommer att finnas för alla nivåer. Mer info om Ultimate Academy kommer att släppas löpande.

Kommer ni att ha seriespel?

Ja! Mer info om seriespel och exakt utformning kommer att släppas via våra sociala kanaler samt MATCHi och Backhand Smash. Det går redan nu att skicka in en intresseanmälan via MATCHi.

Vi jobbar även på att utveckla övriga typer av turneringar och cuper för att ständigt driva sporten framåt och stå för innovation, något som ligger oss på Ultimate Padel varmt om hjärtat.

Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )