fbpx

FAQ

Vanliga frågor

Vi får tonvis med frågor från er spelare, vilket är jätteroligt! Men tyvärr hinner vi inte alltid med att svara inom 24 timmar, vilket har lett till att vi har samlat de allra mest vanliga frågorna vi får – och ger er svaren här. Om du fortfarande inte hittar svar på din fråga här; vänligen ring till vår reception på 0790-501-501, eller maila oss på info@ultimatepadel.se.

Just nu har vi ett limiterat antal abonnemangstider. Detta på grund av att vi vill hålla hallen så öppen som möjligt för de som vill boka vanlig strötid. De som har abonnemang under 2021 har just nu förtur på att förnya sina abonnemang.

Om du önskar abonnemangtid på B-tid kan det vara så att vi har tider över. Välkommen förbi oss i receptionen så hjälper vi dig att hitta en tid.

Ett abonnemang för A-tid kostar 500 kr/h och gäller i 52 veckor.

Ja! Racket går att hyra från 40 kr/st. Du kan även hyra ett rör med bollar från oss för 40 kr/rör.

Racket behöver du inte boka i förväg, utan finns tillgängligt i receptionen. Vi spritar av samtliga racket vid utlämning samt när vi tar dem tillbaka efter hyran.

Vi har skrivit en guide för friskvård och hur du får ut ett giltigt kvitto direkt via MATCHi. Följ länken här för att läsa den.

Ett Ultimate Presentkort är ett fysiskt kort som du kan köpa hos oss i receptionen. Det presentkortet kan du nyttja både i vårt café, shop och använda för att ladda på ditt MATCHi-konto med krediter.

Ett MATCHi-presentkort är en mängd krediter som du kan ladda på ditt MATCHi-konto. Dessa krediter går sedan att använda för att boka speltider, aktiviteter, kurser och privatlektioner.

Ska du ge bort ett MATCHi-presentkort till någon? Ring till oss i receptionen på 0790-501-501 så hjälper vi dig att föra över krediterna till personen i fråga.

Vi försöker att släppa så mycket kurser vi kan. Nya kurssläpp meddelas alltid via vårt nyhetsbrev. Som UltiMate får du alltid dessa nyheter före alla andra. Du kan prenumerera på vårt nyhetsbrev via länken här.

Håll även utkik på vår MATCHi-sida. Där är alla bokningsbara kurser.

Privatlektioner startar från 900 kr/tim och är bokningsbara via MATCHi.

På varje privatlektion kan man vara mellan 1-4 personer. Priset på 900 kr/tim är baserat på en person. För varje extra deltagare läggs ytterligare 100 kr/tim på.

Samtliga privatlektioner och kurser ingår lån av racket om du inte har ett eget.

Receptionen och bemanningen är öppen varje dag mellan 06:30-22:35. Vid avvikelser meddelas detta via nyhetsbrev, instagram och via Google.

Hallen är alltid öppen för bokning mellan 06:00-00:00, oavsett röda dagar.

Vi har en avbokningspolicy på strötider som är på 6 timmar innan startad tid. Det betyder att du kan avboka din tid upp till 6 timmar innan din speltid börjar. Då dras endast en serviceavgift á 12,50 kr. Beroende på vilken bank du har tar det ungefär 2-4 bankdagar innan pengarna syns på ditt konto igen.

Vid en sen avbokning debiteras hela beloppet för speltiden.