fbpx

Friskvård för padel

Många företag ser friskvårdsbidrag som en ren investering, både för att få en sundare företagshälsa men även för att bygga gemenskap och lojalitet bland anställda. Och sjukskrivningskostnader kan ofta vara högre än friskvårdsbidraget, se räkneexempel*: (källa: if.se)

Exempel 1:

Månadslön: 25 000 kr

Antal sjukdagar/år: 7

Kostnad företaget: 9 462 kr

Exempel 2:

Månadslön: 35 000 kr

Antal sjukdagar/år: 7

Kostnad företaget: 13 247 kr

Exempel 3:

Månadslön: 45 000 kr

Antal sjukdagar/år: 7

Kostnad företaget: 17 032 kr

Hur du nyttjar friskvårdbidraget via MATCHi​

Padel är en av många aktiviteter som har blivit godkända av Skatteverket att nyttja sitt friskvårdbidrag på. Här vill vi hjälpa dig att göra det enklare att förstå hur du kan få ut ett giltigt kvitto direkt via din profil på MATCHi.

Först och främst är det viktigt att du har uppdaterat din MATCHi-profil med korrekta uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer etc. Profilen kan du uppdatera genom att klicka på ”Profil” upp till höger och välj ”Min profil” i rullgardinsmenyn. Därefter kan du i högra kolumnen på sidan uppdatera din profil med rätt födelsedatum och adress.

Strötid, klippkort eller presentkort?

Hos Ultimate Padel kan du alltid köpa klippkort som ger dig ett fast antal bokningar. Dessa bokningar kan i sin tur vara villkorsanpassade till att gälla endast på B-tider, A-tider, 90-minuterstider eller endast på singelbanor. Allt för att du ska hitta det klippet som passar just dig och dina förutsättningar bäst.

Om du istället vill kunna nyttja friskvårdsbidraget även på våra kurser och aktiviteter kan du istället köpa ett av våra presentkort. Dessa presentkort är i form av krediter som laddas på ditt MATCHi-konto och kan i sin tur användas för att boka strötider, aktiviteter och privatlektioner. 

Våra olika typer av klippkort och presentkort hittar ni här.

Var hittar jag mitt kvitto i MATCHi?

När du har gjort ett köp via MATCHi kan du komma åt ditt kvitto genom att återigen klicka på ”Profil” uppe till höger (på dator) och senare klicka på ”Mina betalningar” i rullgardinsmenyn.

Där samlas alla dina betalningar och dessa kan du spara som PDF alternativt skriva ut direkt om så önskas.

Det är alltså viktigt att du har en korrekt uppdaterat MATCHi-profil för att informationen på kvittot ska vara giltig.

Har du några frågor angående kvitton eller våra klippkort/presentkort är du alltid välkommen att ringa till vår reception på 0790-501-501.

Varmt välkommen att spela på några av världens bästa padelbanor!  In och boka din speltid via MATCHi. Vi ses på Ultimate Padel!