fbpx

FRUKOSTLIGAN by varlion

Stort grattis uffe! Vinnare av frukostligan i februari!

Årets första Frukostliga är avslutad och vilken jämn historia det blev till slut! Efter tre veckors spel var det upplagt för en rafflande månadsfinal där Uffe och Andreas låg i topp inför den sista omgången. Med en ledning på 9 poäng inför den sista omgången så var det Andreas som stod som förhandsfavorit till att ta hem förstapriset denna månad, en kartong med bollar från vår fantastiska sponsor Varlion. Uffe och Andreas höll jämna steg hela vägen men det var till slut Uffe som tog hem vinsten med smått otroliga en poängs marginal efter 4 veckors spel. Fredagens spel avslutades som vanligt med gemensam frukost och nu även prisutdelning till topp 3 spelare under februari månad. Vi vill givetvis rikta ett stort tack till våra sponsorer Varlion, Natuvital, Orthomovement och Smellwell för ett bra samarbete och fantastiska priser denna månad. Vi är väldigt glada att ha er med oss även under Frukostligan i mars! Stort tack till alla spelare som varit med en bidragit till riktigt roligt spel och härlig stämning i hallen de senaste 4 veckorna, vi hoppas se er tillbaka redan nästa fredag då vi kickar igång nästa månads Frukostliga! All info om Frukostligan by Varlion, poängräkning och anmälan till kommande veckor hittar ni nedan.

Har du vad som krävs för att bli månadens vinnare?

Vår Frukostpadel på fredagar har länge varit en av våra mest populära aktiviteter och nu bygger vi därför vidare på samma koncept. Nu startar vi årets andra Frukostliga by Varlion. Efter en otroligt jämn liga under februari så har vi stora förhoppningar på ligan under mars månad. Frukostligan by Varlion är en aktivitet där du varje vecka kan samla poäng och tävla om att bli månadens frukostvinnare. Vi spelar Americano för herrar och damer varje fredag kl. 07.00-08.30, följt av frukost som är inkluderad i anmälningsavgiften på 250 kr. 

Vår leaderboard nedan uppdateras varje vecka och där kan ni se topp 10 i månadens race. Frukostligan spelas i två klasser, Herrar Nivå 5-7 och Damer Nivå 4-6. Fullständiga regler och anmälan till kommande veckor hittar du nedan.

Anmälan v.9:  Herrar / Damer

Anmälan v10: Herrar / Damer

Anmälan v.11: Herrar / Damer

Anmälan v.12:  Herrar / Damer

Anmälan v.13:  Herrar / Damer

regler och poängräkning för frukostligan

Våra regler är skapade med förutsättningen att alla visar ömsesidig respekt och ett sportsligt uppträdande, samt att såväl spelare som arrangör respekterar de tider vi satt upp. Det absolut viktigaste är såklart att vi får en riktigt rolig och energifylld start på helgen!

  • Spelform: Americano i 90 minuter, bäst av 21 poäng. Så många matcher man hinner med. 
  • Anmälan: sker i Matchi eller PDLU, anmälan stänger kl. 19.00 på torsdagen innan. 
  • Avanmälan: 24 timmar innan, senare avanmälan ger ingen återbetalning.
  • Begränsning: minst 7 spelare måste delta för att eventet ska kunna räknas in i månadsrankingen
  • Poängräkning: det totala antalet poäng som en spelare vunnit tar han/hon med sig till rankingen. Månadens vinnare utses genom att vi räknar de tre bästa resultaten för varje spelare under månaden
  • Tider: vår förhoppning är att alla är på plats 15 minuter innan start och alla får 5 minuters uppvärmning innan första match
  • Code of conduct: att inte dyka upp till eventet trots anmälan resulterar i 30 poängs avdrag från rankingen. Man åtar sig alltid att uppvisa gott uppträdande och bemötande mot övriga spelare.
  • Priser: vi delar ut priser till topp 3 spelare i varje klass i slutet av varje månad. Vi har även större priser som delas ut till topp 3 i totalracet i slutet av vårterminen. 

leaderboard februari