fbpx

Var med och skapa den ultimata padelupplevelsen!

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa den ultimata padelupplevelsen tillsammans med oss på Ultimate Padel. Vi kommer behöva hjälp från duktiga, serviceinriktade och driftiga personer, som kan jobba i vår reception och shop.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en ultimat arbetsplats där träning, idrott och hälsa står i fokus. Ultimate Padels vision är att kunna erbjuda den ultimata padelupplevelsen, vara utövarens självklara val samt bana väg för utvecklingen av padel i Sverige, Norden och Europa. Som medarbetare hos Ultimate Padel är du med och jobbar tillsammans med oss mot den visionen.

I din roll får du varierande arbetsuppgifter, där du först och främst ska hjälpa våra kunder med service i världsklass. Du kommer att vara tillgänglig i receptionen och hallen där du hjälper spelarna med sina ärenden, allt ifrån bokningar till att servera nybryggt kaffe. Utöver detta ska du vara det perfekta bollplanket när en kund ska köpa ett racket i Ultimate Padel Store.

Eftersom majoriteten av ditt jobb kommer bestå av kundkontakt är det viktigt att du har god kommunikativ förmåga.

Du kommer att få inledande utbildning där du får en introduktion till jobbet. Du kommer även att bli tilldelad en tränare som du kan kontakta om du har frågor eller funderingar.

Vi söker dig som

  • har erfarenhet av- och stort intresse för service
  • har stort intresse för padel
  • har god kommunikativ förmåga
  • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
  • är snabbfotad och lätt anpassar sig till situationer
  • brinner för att skapa kundrelationer

B-körkort är meriterande, men inget krav. Vi ser gärna att du har goda kunskaper om Google Docs, Boxnet och Fortnox. Meriterande om du har erfarenheter av MATCHi.

I övrigt ser vi att du har erfarenhet av service samt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du bör även behärska engelska i tal och skrift. 

Ansök via formuläret nedan

Fyll i ansökningsformuläret nedan. Ladda upp ditt CV och lägg gärna till en bild i ditt CV. Skriv sedan kort om dig själv och motivera varför just du ska jobba hos Ultimate Padel.

Vi kommer att läsa alla ansökningar och kommer återkoppla till samtliga. Skicka därför endast in en ansökan, tack!


Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )