fbpx
Menu Close

Om oss

Vår vision är att vi skall skapa den ultimata padelupplevelsen.
Vi skall vara utövarens självklara val och bana väg för utvecklingen av padel i Sverige, Norden och Europa

Vi har frågat er spelare vad ni vill ha och vi bygger just nu den ultimata anläggningen i norra Stockholm. Hallen är belägen på Johanneslundsvägen i Upplands Väsby, bredvid E4:an, ett stenkast från Bredden.

Här byggs 5500 kvm padel med 18 stycken inomhusbanor av högsta kvalitet. Vi kommer att ha 14 st dubbelbanor samt 4 st singelbanor när vi öppnar. Alla banor på Ultimate Padel kommer att vara utrustade med panoramaglas och WPT-gräset MONDO STx Supercourt.

Vi har lyssnat på er spelare och analyserat. Därför satsar på givetvis på stora och fräscha omklädningsrum som kommer att vara utrustade med egen bastu för skön avkoppling. På Ultimate Padel kan ni förvänta er bekväma och sociala loungemiljöer, en välfylld shop samt maskiner för uppvärmning.

Vi vill skapa en miljö där ni ska trivas! Därför har mycket av vårt fokus hamnat på just spelarupplevelsen. Hela taket kommer att ljusisoleras ovanför varje bana, lägg därtill att runt om alla väggar så läggs en ljudabsorberande duk för att minska ljudet i hallen och på så vis skapa en skön miljö för att spela i!

Ljuset på banorna är vi helt unika med i padelvärlden, en takhängdbelysning som hänger på 11 meter och som inte bländar eller stör ditt spel. 

Varför gör vi då detta? Vi har lyssnat, gjort research och tagit er spelare som vår viktigaste punkt när vi bygger Ultimate Padel. Tillsammans tar vi sporten till nästa nivå och det är allt tack vare er. Vi är övertygade om att förväntningarna på ett padelcenter kommer att förändras efter ett spelbesök hos oss. 

Vi längtar efter att kunna välkomna er till Stockholm och Upplands Väsbys nya ultimata padelcenter!

Följ vår resa i sociala kanaler (Facebook & Instagram) där vi släpper nyheter löpande. Förbered er för den ultimata padelupplevelsen. 

Vi ses framöver!

// Team Ultimate Padel

ULTIMATE PADEL

Bli partner med oss!

Ultimate Padel

Bli partner med oss!
Bli partner med oss!

Seriespel till hösten

Fasta speltider?

Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )