fbpx
Menu Close

Om oss

Vår vision är att vi skall skapa den ultimata padelupplevelsen.
Vi skall vara utövarens självklara val och bana väg för utvecklingen av padel i Sverige, Norden och Europa

Ultimate Padel i Upplands Väsby är platsen för alla padelälskare. Vi har frågat er spelare vad ni vill ha i en padelhall. Vi lyssnar på er skapade därför den ultimata anläggningen med 18 stycken banor av högsta klass. Vi har 14 stycken dubbelbanor samt 4 stycken singelbanor i panorama som ni kan spela på. Alla våra banor är utrustade med WPT-gräset Mondo STX Supercourt.

Vi satsar på stora och fräscha omklädningsrum som kommer att vara utrustade med bastu för skön avkoppling. På Ultimate Padel finns gott om ytor för bekväma och sociala loungemiljöer, en välfylld shop samt maskiner för uppvärmning. I vår lounge och reception finns även vårt egna café med kaffe, sallader, snacks m.m.

För att alltid ta del av den senaste informationen så rekommenderar vi att du signar upp dig på att bli en UltiMate.  Som UltiMate till oss får du alla nyheter först som t.ex. rör event, nyheter kring anläggningen, erbjudanden etc. Vi är övertygade om att förväntningarna på ett padelcenter kommer att förändras efter ett spelbesök hos oss. 

Vi ser fram emot att träffa alla er spelare på Ultimate Padel! Följ vår spännande resa i våra sociala kanaler Instagram och Facebook där vi släpper spännande nyheter löpande gällande anläggningen så som events, kurser, tävlingar och mycket mer! Ultimate padel – ditt ultimata padelcenter i Stockholm

// Team Ultimate Padel

ULTIMATE PADEL

Bli partner med oss!

Ultimate Padel

Bli partner med oss!
Bli partner med oss!

Seriespel till hösten

Fasta speltider?

Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )