fbpx

Våra partners

Vi på Ultimate Padel har en stark vision om att bana väg för padel som sport i Sverige och vidare ut i Norden och Europa. Våra partners och deras engagemang är viktigt för att vi tillsammans ska driva intresset och utvecklingen av padel framåt. 

Vi tror oerhört starkt på sporten och tillsammans med våra partners jobbar vi för att skapa aktiviteter för spelare och våra ungdomar.

Vi bygger en ungdomsverksamhet för ungdomar i närområdet och vi har gott om aktiviteter på skollov. Vi skänker delar av intäkterna till barn och ungdomsverksamhet inom sporten genom vår Ultimate Padel Academy foundation.

Vill ni bli partners eller komma i kontakt med oss? Kontakta Emil på; emil@ultimatepadel.se

DIAMANTPARTNER

CUPRA är ett bilmärke från Spanien som säljs b.la. via vår partner Aftén Bil i Upplands Väsby. Att köra CUPRA är en tilltalande upplevelse. Det är samma sak att äga den. Cupra & Aftén Bil namnger båda våra Center Courts.

Vi på Ultimate Padel är väldigt stolta att presentera CUPRA & Aftén Bil som diamantpartner på Ultimate Padel.

Välkommen in att spela på deras tävlingsbanor hos oss!

Padelprint är det perfekta valet för dig som vill sticka ut ur mängden och ha det snyggaste racket i padelhallen. Padelprint grundades 2018 på Gran Canaria och levererar högkvalitativa prints som du kan designa ditt racket med.

Vi på Ultimate Padel är väldigt stolta att presentera Padelprint som vår allra första diamantpartner. 

Välkommen in att spela på deras tävlingsbana hos oss!

GULDPARTNER

Svea Solar grundades 2014 och från första början var målet att göra förnybar energi till ett enkelt och prisvärt val samt till en investering som löser både ekonomifrågor och klimatfrågan. Vi är med andra ord framtidens energibolag.

NOCCO är Sveriges mest sålda BCAA-dryck och finns i flera olika funktioner och smaker. NOCCO finns med och utan koffein, med olika mängd BCAA och med och utan kolsyra. Vilken NOCCO passar dina behov bäst?

Fordonsbolaget i Upplands Väsby säljer nya Hondabilar och begagnade premiumbilar under ett och samma tak. Hos oss hittar du en kunnig verkstad som utför service och reparationer på alla bilar och modeller.

Feedback App är en modern feedback-lösning med äkta NPS-mätning. Appen erbjuder en helhetslösning för rapportering och display som hjälper bolag att öka sin kundnöjdhet. Ta reda på vad dina kunder faktiskt tycker om ert företag.

BraBil finns på åtta orter i Sverige: Göteborg, Landvetter, Upplands Väsby, Kungsängen, Vallentuna, Enköping, Bålsta och Bro. Bra Bil hjälper dig genom hela ditt bilägande. Vi engagerar oss lokalt i företags- och sportaktiviteter, för att du ska lära känna oss och vi vill lära känna dig.

Hos Carnext.com hittar du endast bilar som är mindre än 5 år gamla med en begränsad körsträcka. Varje bil kontrolleras av en oberoende inspektör och om bilen godkänns reparerar vi eventuella skador samt byter ut delar vid behov.

 

SILVERPARTNER

PARTNERS

Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )