fbpx

Våra partners

Vi på Ultimate Padel har en stark vision om att bana väg för padel som sport i Sverige och vidare ut i Norden och Europa. Våra partners och deras engagemang är viktigt för att vi tillsammans ska driva intresset och utvecklingen av padel framåt. 

Vill ni bli partners på vår anläggning eller komma i kontakt med oss? Kontakta vår hallchef Guillermo på; memo@ultimatepadel.se
Vi ser fram emot att höra från er!

DIAMANTPARTNER

CUPRA är ett bilmärke från Spanien som säljs b.la. via vår partner Aftén Bil i Upplands Väsby. Att köra CUPRA är en tilltalande upplevelse. Det är samma sak att äga den. Cupra & Aftén Bil namnger båda våra Center Courts.

Vi på Ultimate Padel är väldigt stolta att presentera CUPRA & Aftén Bil som diamantpartner på Ultimate Padel.

Välkommen in att spela på deras tävlingsbanor hos oss!

GULDPARTNER

Svea Solar grundades 2014 och från första början var målet att göra förnybar energi till ett enkelt och prisvärt val samt till en investering som löser både ekonomifrågor och klimatfrågan. Vi är med andra ord framtidens energibolag.

NOCCO är Sveriges mest sålda BCAA-dryck och finns i flera olika funktioner och smaker. NOCCO finns med och utan koffein, med olika mängd BCAA och med och utan kolsyra. Vilken NOCCO passar dina behov bäst?

Hos Carnext.com hittar du endast bilar som är mindre än 5 år gamla med en begränsad körsträcka. Varje bil kontrolleras av en oberoende inspektör och om bilen godkänns reparerar vi eventuella skador samt byter ut delar vid behov.

 

Offerta hjälper dig att hitta bra tjänsteföretag när du behöver hjälp i hemmet, på kontoret eller i din bostadsrättsförening. Tjänsten är helt gratis för dig att använda och du sparar dyrbar tid genom att låta oss ta in offerter åt dig.

Feedback App är en modern feedback-lösning med äkta NPS-mätning. Appen erbjuder en helhetslösning för rapportering och display som hjälper bolag att öka sin kundnöjdhet. Ta reda på vad dina kunder faktiskt tycker om ert företag.

HEAD är en av världens största varumärken inom racketsport och skidåkning. Med kända namn som Djokovic i tennis och Sanyo Gutierrez i padel, tillverkar dem racketar av absoluta världsklass. HEAD är även officiell partner och bolleverantör till World Padel Tour.

SILVERPARTNER

PARTNERS