fbpx

Priser

Det ska vara enkelt att boka din speltid och spela padel. Du bokar med MATCHi-systemet via app eller genom att klicka på nedanstående länk till bokningssidan. Efter bokning får du tillgång till hallen och din bana via sifferkod. Om du spelar på obemannade tider anger du bara din kod för att komma in i anläggningen. Vi har öppet alla dagar mellan klockan 06.00 – 00.00. Vi är bemannade 06.30 – 22.30.

Vid förhinder av spel och avbokning sker så är det kostnadsfritt fram till att det är 6 timmar kvar innan speltiden börjar. Avbokning gör du enklast direkt via MATCHi, antingen via appen eller på matchi.se där du har bokat speltiden. Vid avbokning debiteras 12,50 kr i administrationsavgift.

Reception & Shop

Racket går att hyra från 40 kr styck. Bollar, kaffe, dryck, sallader, wraps, smörgåsar och snacks går att köpa i automat samt reception. Reception och shopen är bemannad 06:30-22:30 alla dagar.

Vill du testa något av våra racketar i shopen? Om du går i tankarna i att införskaffa dig ett nytt padelracket så hjälper vi dig gärna! Du kan hyra utvalda racketar från shopen för 100 kr. Testa 3-4 racketar och spara kvittot, köper du racket hos oss så drar vi av hyreskostnaden. Se vårt sortiment här.

Träna med bollmaskin

Bollmaskin går att hyra för dig som önskar att träna dina slag. Du bokar en speltid som vanligt och ringer sedan vår reception för att boka bollmaskinen i mån av plats. Vi är bemannade 06:30-22:30 alla dagar. Priset för bollmaskinen är 250 kr / h.