fbpx

Spela singelpadel på våra singelbanor

Vår vision på Ultimate Padel är att kunna erbjuda den ultimata padelupplevelsen. Spel på singelbanor inom padel även s.k. singelpadel hittar du självklart hos oss. För att vi tror att spel på singelpadel kan få fler spelare att träna, spela och introduceras till sporten padel genom just singelbanor. Det är extremt roligt att spela singelpadel en mot en. Banan är mindre än en vanlig padelbana, skillnaden i mått är att singelbanan är 6×20 meter och en dubbelbana är 10×20 meter. 

Våra padelbanor är av allra högsta kvalitet och i panorama, det gäller även våra singelbanor! På Ultimate Padel erbjuder vi spel på hela SEX stycken singelbanor och med det har vi flest i hela Stockholm! Singelpadel har blivit väldigt populärt tack vare att det är enkelt att hitta en spelpartner och det är väldigt roligt på alla nivåer.

fyra stycken singelbanor inomhus

Banorna är även dem utrustade WPT-gräset Mondo STX Supercourt. Så för dig som vill träna som samma underlag som proffsen så finns nu möjligheten till det på våra singelbanor. Singelbanorna har som tidigare nämnt även dem estetiskt snygga designdetaljer som att glaset på panoramamodellen går hela vägen ned till golvet utan någon list, vilket ger benämningen panorama en helt ny innebörd.

Många tillverkare använder 10 mm glas på banorna och eftersom glaset är en del av spelet och man ofta slår in racket eller tacklar in i glaset finns risker med detta. Alla våra banor är utrustade med certifierat 12 mm härdat glas som tål betydligt mer belastning än ett vanligt 10 mm glas, det gäller även våra singelbanor.

Bra belysning som inte bländar är en viktig del av spelupplevelsen. En vanlig padelbelysning på stolpe ger i regel ett ljusflöde mellan 132 000 – 192 000 lumen, och dessa är egentligen byggda för utomhusbruk. Våra banor har takbelysning monterad längs med hela långsidorna och ger ett ljusflöde på 256 000 lumen på alla banor. Detta ger en jämn belysning som belyser hela banan utan att blända dig som spelare. Alla våra banor har tävlingsgodkänt ljus enligt FIP:s krav på belysning.

två stycken singelbanor utomhus

Vi har två stycken singelbanor för utomhusspel. Vad kan vara bättre en varm sommardag än att spela singelpadel med sin partner, syskon, bästa vän eller varför inte utmana din spelpartner som du har spelat med hela vintern? Varmt välkomna till Ultimate Outdoor Lounge.

boka singelbana

Varmt välkommen till den ultimata padelupplevelsen för att spela på några av världens bästa padelbanor! In och boka din speltid via MATCHi.
Vi ses på Ultimate Padel!