fbpx

Den ultimata padelbutiken

säsongsstart

fyll på padelväskan inför hösten med säsongens nyheter

ta hand om ditt racket

Genom dessa tips håller ditt racket längre

dags för nya Padelbollar?

Upptäck vårt sortiment av padelbollar

guide till Padelrack

Bra att veta inför ditt val av ett nytt racket

utvalda Favoriter

Sortiment

padelGuider

Börja spela padel

Den perfekta nybörjarguiden är här!

Välj rätt padelracket

Vi reder ut vilket racket som passar dig!

På Ultimate Padel har vi en vision om att erbjuda den ultimata padelupplevelsen – oavsett som du väljer att spela padel hos oss eller handla din padelutrustning i vår padelbutik. Vi arbetar för att skapa en ultimat upplevelse oavsett var du som kund väljer att handla dina padelprodukter! Hos oss hittar du allt inom padel, vi erbjuder ett väl genomtänkt sortiment på padelracketar, padelbollar, padelskor, padelkläder, padeltillbehör m.m.

Besök gärna vår anläggning i Upplands Väsby. Där kan du alltid testa rack innan du köper dem och vi garanterar dig ett proffsigt bemötande från våra experter i shopen!

Ultimate Padel Store är det självklara valet för dig som älskar padel. Med hjälp av egna experter, tränare och professionella spelare från World Padel Tour, ser vi till ha rätt produkter i vårt sortiment. Vi arbetar med välkända varumärken inom padel, så som adidas, RS Padel, HEAD, Hook , Babolat m.m. 

Vi skickar alla varor med Postnord inom Sverige och vi levererar din order på på 1-3 arbetsdagar beroende på var du bor. Bor du i Stockholm? Kom och träffa oss på Ultimate Padel i Upplands Väsby! Hos oss kan du alltid testa racketar och få proffshjälp.

Bli en UltiMate!

Meny

Meny