fbpx

Fraktfritt från 499:- | 60 dagar öppet köp

Den ultimata padelbutiken

Ultimate padel

store

prova ut ditt padelracket På Ultimate Padel i Stockholm

utvalda Favoriter

Padelracket

Upptäck vårt sortiment av padelracketar

Padelbollar

Upptäck vårt sortiment av padelbollar

Mest sålda racketar 2021

Multicarbon

1699:-

Viper Air

2995:-

Alpha Motion

2395:-

padelGuider

Börja spela padel

Den perfekta nybörjarguiden är här!

Välj rätt padelracket

Vi reder ut vilket racket som passar dig!

deals

Månadens deals

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

På Ultimate Padel har vi en vision om att kunna erbjuda den ultimata padelupplevelsen – oavsett som du väljer att spela padel hos oss eller handla din padelutrustning i vår padelbutik. Vi arbetar för att skapa en upplevelse oavsett vart du som kund väljer att handla dina padelprodukter! Hos oss hittar du allt inom padel, vi erbjuder ett väl genomtänkt sortiment på padelracketar, padelbollar, padelskor, padelkläder, padeltillbehör m.m.

Besök gärna vår anläggning när den öppnar så ser vi till att du som kund blir proffsigt bemött och får den hjälp du kan tänkas behöva när det kommer till padelutrustning och tips. Vi har personal såväl som erfarna padeltränare på plats som verkligen kan lyfta ditt padelspel till nästa nivå!

Ultimate Padel Store kommer att smyglanseras under sommaren 2020 innan själva anläggningen Ultimate Padel öppnar. Sortimentet kommer successivt att byggas ut och webbplatsen kommer att utvecklas fortlöpande med inputs från våra kunder och padelbesökare. Med hjälp av egna experter och tränare ser vi till ha rätt produkter i sortimentet. Vi arbetar med välkända varumärken inom padeln, så som RS Padel, HEAD, Hook , Babolat m.m.

Vi skickar alla varor med Postnord inom Sverige och vi levererar din order på på 1-3 arbetsdagar beroende på var du bor. Bor du i Stockholm? Kom och träffa oss på Ultimate Padel i Upplands Väsby! Hos oss kan du alltid testa racketar och få proffshjälp.

Bli en UltiMate!

Meny

Meny