fbpx
Meny Stäng

Ultimate Academy

ULTIMATE Academy

träna med ultimate academy, för alla nivåer & åldrar!

vuxenKurser hos ultimate academy | träna regelbundet med tränare

Hos Ultimate Padel erbjuder vi flera olika typer av kurser för vuxna som är intresserade av att träna padel. Vill du ta din padel till nästa nivå? Nedan hittar du anmälan till både kommande intensivkurser och höstens terminskurser. Mer info hittar du via anmälningslänkarna. Kontakta academy@ultimatepadel.se vid frågor kring våra träningskurser för vuxna. 

ht2023 terminskurs

Under hösten erbjuder vi återigen våra populära terminskurser för spelare på alla nivåer. Under 15 veckor går vi igenom många tekniska och taktiska aspekter som är viktiga för förståelsen av padel. Kursen riktar sig mot såväl nybörjaren som den avancerade spelaren och våra duktiga tränare anpassar alltid träningarna efter gruppens nivå. Grupperna är nivåanpassade för att ge bästa möjliga träning och förutsättningar för att ta din padel till nästa nivå.. Mer info går att läsa via anmälningslänkarna. 

Kursdatum: v.35 – v.50 (uppehåll v.44)
Antal veckor: 15
Kostnad (dagtid/kvällstid): 3299kr / 3999kr    
Anmälan: Dagtid / Kvällstid

ht2023 7-veckorskurs block 1

Under hösten 2023 fortsätter vi att erbjuda 7-veckorskurser både under dagtid och kvällstid. Hösten är uppdelad i två block med separat anmälan för respektive kurs. Om du inte gått i träningskurs tidigare så kan det här vara ett perfekt sätt att få prova att träna padel tillsammans med spelare på din nivå. Gruppindelning och träning nivåanpassas för att alla ska få ut så mycket som möjligt av sina 7 veckor med oss. Har du fått upp träningsglöden efter 7 veckor så kan du givetvis fortsätta träna med oss även under Block 2. 

Kursdatum: v.35 – v.41 (Block 1)
Antal veckor: 7
Kostnad (dagtid/kvällstid): 1850kr / 2150kr    
Anmälan: Dagtid / Kvällstid

Intensivkurser vecka 24, 25 & 26

Vill du hitta padelformen inför sommaren? Under tre veckor erbjuder vi Intensivkurser för vuxna som är intresserad av gruppträning. Kurserna är öppna för spelare på alla nivåer, men vi nivåanpassar alltid grupperna så att alla får träning på sin nivå. 

Tre dagars intensivkurs med 90 minuters träning varje eftermiddag från måndag till onsdag. Anmälan sker via Matchi eller via länkarna: v.24 I v.25 I v.26

Vill du ha information om kommande kurser?

Vi erbjuder många olika typer av kurser för spelare på alla nivåer under hela året. Det tillkommer ofta helgläger, intensivkurser under loven och mycket annat roligt i träningsväg under terminen. Via Ultimate Padel Community kan du ta del av allt som händer i hallen, både träning och andra aktiviteter. Vårt Community erbjuds i form av en Whatsapp-grupp öppen för alla. Vi delar information om kurser, aktiviteter, tävlingar och mycket annat roligt via vårt Community. Skicka in din intresseanmälan HÄR

Juniorträning via padel united club väsby

Padel har länge varit en ”vuxensport”, men vi vill självklart att alla barn och ungdomar ska få möjlighet att testa denna snabbt växande sport! Padel är en sport där du snabbt kan komma igång och spela och passar därför perfekt för idrottsintresserade ungdomar. Just nu erbjuder vi gruppträning för barn och ungdomar genom vår förening Padel United Club Väsby. Tillsammans försöker vi göra padeln ännu mer tillgänglig för alla.

Föreningen förbereder sig för en fantastiskt rolig höst, full av padel för alla åldrar. Träningen för barn och ungdomar erbjuds per termin där Höstterminen pågår från vecka 35 fram till vecka 50. Alla padelintresserade i åldrarna 6-18 år är välkomna att skicka in en anmälan för träning under Höstterminen. Du hittar mer information om de olika kurserna och anmälan HÄR. 

Har du frågor kring träning för juniorer? Kontakta academy@ultimatepadel.se 

CLINICS & privatträning | TA DITT SPEL TILL NÄSTA NIVÅ

Vi på Ultimate Padel erbjuder många olika typer av träning, oavsett om du vill spela själv eller i grupp. Förutom kurser som sträcker sig över en längre tid så erbjuder vi Privatlektioner och Clinics. Boka en Privatlektion om du vi kunna styra träningen själv efter dina önskemål. Clinics är träningar under 60 minuter där varje pass fokuserar på ett bestämt tema, till exempel Väggspel, Volley eller Bandeja/Smash. Våra Clinics erbjuds på två olika nivåer, Basic Level och Advanced Level.  

Alla kurser, privatträningar och clinics bokas via PDLU. Kontakta academy@ultimatepadel.se för ev. frågor och intresseanmälningar.

Privatträning

En timmes privatlektion med en av våra duktiga tränare. Kan bokas dagtid, kvällstid och helger och varierar i pris beroende på tid och tränare.

Skicka din förfrågan till academy@ultimatepadel.se

Gruppträning

Boka en gruppträning med dina kollegor eller spelvänner. Ni kan vara upp till 4 deltagare. Detta bokas som en privatlektion fast med extra deltagare.

Skicka förfrågan och önskemål till academy@ultimatepadel.se

basic level clinic

Utveckla ditt spel på våra clinics tillsammans med våra erfarna tränare på Ultimate Academy.

Basic Level erbjuder en mer grundläggande träning för spelare som kanske ännu inte utvecklat rätt teknik inom fokusområdet. Back to the basics med fokus på grunderna och på att bygga upp en stabil grund att bygga vidare på inom Advanced Level. 

advanced level clinic

Utveckla ditt spel på våra clinics tillsammans med våra erfarna tränare på Ultimate Academy.

Advanced Level erbjuder lite mer avancerad träning för spelare som känner sig trygga inom fokusområdets grunder. Vi bygger generellt sett vidare på grunderna med mer avancerad placering av slagen och ytterligare förståelse för positioneringen i banan.