fbpx

Jobba hos ultimate padel

Var med och skapa den ultimata padelupplevelsen!

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa den ultimata padelupplevelsen tillsammans med oss på Ultimate Padel. Vi söker just nu dig som är förskollärare eller utbildad barnskötare till vår Kid’s Corner på Ultimate Padel.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig en ultimat arbetsplats där träning, idrott och hälsa står i fokus. Ultimate Padels vision är att kunna erbjuda den ultimata padelupplevelsen, vara utövarens självklara val samt bana väg för utvecklingen av padel i Sverige, Norden och Europa. Som medarbetare hos Ultimate Padel är du med och jobbar tillsammans med oss mot den visionen.

I din roll kommer du att arbeta med barns utveckling och tillsammans med övriga medarbetare skapar du en trygg, lärorik och rolig plats för barnen att spendera sin tid på medan föräldrarna spelar padel. Vi utgår ifrån varje barns förmåga att utvecklas och där du stärker barnet genom att lyssna, stötta och uppmuntra. Du arbetar utifrån läroplanen “Läroplan för förskolan 18” och FN:s barnkonvention.

Vi söker dig som:

  • Är förskollärare eller utbildad barnskötare eller likvärdig utbildning
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska
  • Har ett stort intresse för idrott i allmänhet och padel i synnerhet

I övrigt ser vi gärna att du är en glad och snabbfotad person som gärna varierar aktiviteter med barnen. Att som förälder känna att barnen är i säkra händer medan man spelar padel är en del av vår vision om att skapa den ultimata padelupplevelsen.

Ansök via formuläret nedan

Fyll i ansökningsformuläret nedan. Ladda upp ditt CV och personligt brev.

Sista dag för ansökan är 2020-12-01.

För att bli anställd måste du lämna in ett utdrag från belastningsregistret.

Vi kommer att läsa alla ansökningar och kommer återkoppla till samtliga. Skicka därför endast in en ansökan, tack. Varmt välkommen med din ansökan!


Bli en UltiMate!

Var med och stöd oss från början! Våra 1000 första UltiMates kommer att få helt unika erbjudanden på speltider, första tjing på tränare, turneringar, events och exklusiva merchandises.

Självklart kommer vi inte skicka massor med spam och sådant trams!

 

 

* obligatoriskt fält


/

( mm / dd )