fbpx

våra banor

Vår vision på Ultimate Padel är att kunna erbjuda den ultimata padelupplevelsen. För att kunna göra det måste en mängd faktorer stämma överens och padelbanor av allra högsta kvalitet är inte minst en sådan faktor. Alla våra 18 inomhusbanor är i panoramautförande, vilket ger en luftig och stilren känsla i anläggningen. Samtliga inomhusbanor är även utrustade med Mondo STX Supercourt-gräs – alltså samma gräs som proffsen på World Padel Tour spelar på.

Utomhus har vi 7 banor, varav 2 av dessa är singelbanor. Även dessa banor är tillverkade av Italian Padel och för att få extra stabilitet har vi valt att inte ha panoramautförande på dessa. 

BANKARTA

Vår anläggning i Upplands Väsby har banor som passar alla padelspelare, oavsett om du aldrig hållit i ett racket förut eller om du är elitspelare.

När vi byggde anläggningen var det viktigt för oss att lämna ordentligt med utrymme mellan alla banor. Detta resulterade i att vi fick plats med inte bara en stor och trevlig loungeyta, men även två center courts och 4 dubbelbanor som är tävlingsgodkända med minimum 2 meters utspring. Dessa banor väljer vi att kalla för Competition Courts, eller Tävlingsbanor, och är våra allra mest populära banor.

Våra träningsbanor har även de gott om utrymme mellan sig. Alla träningsbanor har minst 1,5 m utspring och passar perfekt för dig som tycker om att spela padel, men som ännu inte är på den nivån att du är i behov av större utspring.

SPELA PÅ VÅRA BANOR OCH UPPLEV SKILLNADEN

Varmt välkommen till den ultimata padelupplevelsen för att spela på några av världens bästa padelbanor! In och boka din speltid via MATCHi.

Vi ses på Ultimate Padel!